Saturday, 18 July 2015
30 March 2023
سحر‌گاه روز چهارشنبه رخ داده است،

«زمین‌لرزه به بزرگی ۵٫۸ در جنوب ایران»

2010 July 21

خبر / رادیو کوچه

روز چهارشنبه، 30 تیر 21 جولای، نیمه شب به وقت ایران، زمین‌لرزه‌ای به بزرگی 5.8 در مقیاس ریشتر مناطقی در استان‌های فارس و هرمزگان در جنوب ایران را لرزاند که باعث به‌وجود آمدن خسارت‌هایی در این دو استان شده است.

پس از وقوع زمین لزه اصلی، تا ساعت 6 بامداد وقوع هشت پس‌لرزه هم از منطقه گزارش شد که بزرگی آن‌ها بین 5.3 تا 3.5 درجه در مقیاس ریشتر بوده است.

منابع خبری ایران، مرکز زمین لرزه را عمق 9 کیلومتری زمین در حوالی منطقه اهل، در بخش اشکنان در شهرستان لامرد در جنوب استان فارس و در نزدیکی مرز فارس و استان هرمزگان گزارش کرده‌اند.

به گزارش رویترز، سازمان بررسی زمین شناسی ایالات متحده نیز وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی 5.8 درجه در مقیاس ریشتر در جنوب ایران را گزارش داده، محل آن‌را نقطه‌ای در 234 کیلومتری غرب بندر‌عباس و عمق آن را 34 کیلومتری تعیین کرده است.

رادیو و تلویزیون دولتی ایران در نخستین گزارش در این مورد محل وقوع زمین لرزه را بخش اشکنان لامرد، واقع در پانصد کیلومتری جنوب شیراز در مرز استان‌های فارس و هرمزگان و تعداد زخمی‌های این زمین‌لرزه را پانزده نفر اعلام کرد.

رادیو و تلویزیون دولتی ایران، به نقل از مسوول هلال احمر شهرستان لامرد گفته است که میزان خسارت به منازل مسکونی بین 50 تا 70 درصد بوده است.

گفتنی است ایران از مناطق زلزله‌خیز جهان و یکی از عوامل اصلی تلفات انسانی و آسیب‌های گسترده ناشی از زمین‌لرزه در این کشور مقاوم نبودن ساختمان‌ها در برابر زلزله، نه تنها در مناطق روستایی بلکه حتا در شهرهای عمده است.

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , ,