خبر / رادیو کوچه
احمد خاتمی در همایش سیاسی سپاه پاسداران در تبریز، با بیان اینکه «مواضع هاشمی رفسنجانی همان مواضع ۲۶تیرماه است» گفت: «آینده سیاسی آقای هاشمی به تصمیم رهبری و انتخابات آتی هیت رییسه مجلس خبرگان رهبری بستگی دارد.»
به نقل از سیمیل، خاتمی تاکنون در سخنرانیهای مختلف بهویژه نماز جمعه در تهران از هاشمی رفسنجانی انتقاد کرده و در ادامهی سخنان آیتاله خامنهای مبنی بر «موضعگیری دو پهلوی خواص» مواضع هاشمی رفسنجانی را محکوم کرده است.
وی در ادامه افزود: «سران فتنه، خود میدانند که آرزوی برگشت به حکومت را به گور خواهند برد، همانطور که طاغوتیان آرزوی برگشت به وطن را به گور بردهاند.»
احمد خاتمی در پایان اضافه کرد: «سپاه پاسداران تنها یک نیروی نظامی نیست، بلکه یک نیروی نظامی، سیاسی و عقیدتی است که در قانون اساسی هم آمده است.»
گفتنی است هاشمی رفسنجانی در خطبههای نماز جمعه 26 تیرماه سال گذشته بر آزادی زندانیان سیاسی تاکید و رعایت حقوق مردم را جز اساس جامعهی اسلامی عنوان کرده است.
«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»