Saturday, 18 July 2015
29 March 2023
بیانیه مادران صلح،

«مادران صلح ایران ترور را محکوم می‌کنند»

2010 July 23

مطلب‌هایی که در این بخش تارنمای رادیو کوچه منتشر می‌شود یا انتخاب دبیر روز سایت و یا پیشنهاد دوستان رادیو است که می‌تواند از هر گروه یا دسته و یا مرامی باشد. نظر های مطرح شده در این بخش الزامن نظر رادیو کوچه نیست. اگر نقد و نظری بر نوشته های این بخش دارید می توانید برای ما ارسال کنید.

مدرسه فمینیستی: مادران صلح، طی بیانیه‌ای عملیات انتحاری در سیستان و بلوچستان را محکوم کردند. متن کامل بیانیه مادران صلح را در زیر بخوانید:

مادران صلح ایران ضمن ابراز هم‌دردی با خانواده جان‌باختگان و مجروحین عملیات خشونت بار انتحاری علیه هم‌وطنان سیستان و بلوچستانی را به شدت محکوم می‌کنند.

به باور ما و هم چنان‌که نمایندگان این مناطق ابراز داشته‌اند، ریشه اختلافات قومی‌، فقر و بی‌کاری مزمن ناشی از سیاست‌های تبعیض‌آمیز دولتی نسبت به اقوام و اقلیت‌های قومی و مذهبی در ایران است.

برای ما نیک روشن است، تا دولت‌مردان و مسوولین پایتخت‌نشین به شهروندان بلوچ و سیستانی و کرد و ترک به چشم شهروند درجه دوم و سوم نگاه می‌کنند، بحران‌های قومی هم‌چنان لاینحل باقی خواهد ماند. مادران صلح ایران هشدار می‌دهند که کینه و انتقام‌جویی راه مناسبی برای حل مسایل قومی و مذهبی در ایران نیست زیرا اعمال سیاست‌های خشونت‌بار، زمینه را برای گسترش ترور و نا امنی در منطقه فراهم می‌کند.

در عین حال گوشزد می‌کنیم، راه حل مناسب برای این قبیل بحران‌ها رفتار مسالمت‌آمیز مدارا جویانه و گفتگو و مذاکره بر پایه احترام متقابل بین مسوولین و شهروندان می‌باشد.

مادران صلح ایران

29 تیر 1389

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , ,