Saturday, 18 July 2015
01 April 2023
درپی اعتراض به بدرفتاری مسوولان بند ۳۵۰ اوین،

«انتقال مومنی‌، احمدی و کریمی به سلول انفرادی»

2010 July 28

خبر / رادیو کوچه

در پی اعتراض به برخوردهای نامناسب در زندان اوین عبداله مومنی‌، بهمن احمدی‌امویی‌، احمد کریمی و تعدادی دیگر از زندانیان سیاسی بند ۳۵۰ روز گذشته 5 مردادماه به سلول انفرادی منتقل شده‌اند.

به گزارش کلمه براساس گزارش‌های دریافتی از داخل اوین‌، اسامی سایر زندانیان منتقل شده به سلول انفرادی هنوز مشخص نیست اما تعداد زندانی‌های منتقل شده به سلول انفرادی بیش از ده نفر گزارش شده است. این زندانیان در پی اعتراض به برخوردهای نامناسب ماموران و مسوولان بند ۳۵۰ اوین از جمله مصطفا بزرگ‌نیا رییس این بند به انفرادی منتقل شده‌اند.

مسوولان بند ۳۵۰ در واکنش به اعتراض زندانیان علاوه بر قطع تمامی تلفن‌های بند ۳۵۰‌، تعدادی از زندانیان از جمله عبداله مومنی‌، بهمن احمدی امویی و احمد کریمی را به سلول انفرادی منتقل کرده‌اند.

لازم به یادآوری است چندی پیش برخی خانواده‌های زندانیان سیاسی به علت رفتار نامناسب مسوولان زندان اوین، در مقابل این زندان تجمع کرده و دست به اعتراض زده‌اند.

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , ,