Saturday, 18 July 2015
29 March 2023
مدیرعامل ایران ایر خبر داد:

«عرضه سهام به‌منظور خرید هواپیمای جدید»

2010 July 30

خبر / رادیو کوچه

مدیرعامل شرکت هواپیمایی ایران ایر روز گذشته پنج‌شنبه از عرضه عمومی سهام شرکت خبر داد و گفت هدف از این کار را تامین منابع مالی مورد نیاز برای خرید 100 فروند هواپیمای جدید اعلام کرده است.

فرهاد پرورش در گفت‌وگو با بلومبرگ افزود این کار به منظور مقابله هرچه بیش‌تر با تحریم‌های بین‌المللی انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: ‌«ایران ایر به دنبال مدرن کردن هواپیماها و خدمات خود بوده و در این راستا قصد داریم با عرضه سهام شرکت منابع مالی موردنیاز برای خرید 100 فروند هواپیمای جدید را فراهم کنیم.»

به گفته وی ‌سهام ایران ایر در بازار بورس تهران عرضه خواهد شد. هم‌چنین ممکن است 60، 70 و یا 100 درصد از سهام شرکت در بورس عرضه شود.

گفتنی است این نخستین گفت‌وگوی پرورش با یک رسانه‌ خارجی از زمان تصدی سمت مدیرعاملی ایران ایر از اکتبر سال قبل تاکنون بوده است.

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , ,