Saturday, 18 July 2015
29 March 2023

«۱۰ بار شستن روزانه دست مانع آنفلوآنزا می‌شود»

2009 September 28

همشهری‌ آن‌لاین

داروها، بهداشت شخصی، ماسک و قرنطینه به پیش گیری از گسترش آنفلوآنزا کمک می‌کنند.

اما پژوهش‌گران اکنون پیشنهاد می‌کنند که به سه راهبرد آخر باید توجه بیشتری در طراحی برای مقابله با همه‌گیری آنفلوآنرا شود.

به گزارش هلث‌دی نیوز، دکتر تام جفرسن و هم کارانش در گروه عفونت‌های تنفسی حاد کاچرین در رم در ایتالیا نتایج 59 بررسی درمورد  تاثیربخشی راه بردهایی برای کاهش انتشار عوامل ویروسی ایجادکننده بیماری تنفسی مانند آنفلوآنزا و سارس را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. این بازبینی بررسی‌ها به صورت آنلاین در شماره 22 سپتامبر جورنال پزشکی بریتانیا منتشر شده است.

20090925-behdasht-koocheh

این پژوهش‌گران بررسی‌هایی را مورد بازبینی قرار دادند که شماری از راه بردها  (قرنطینه/جداسازی)، فاصله دادن افراد بیمار از افراد سالم از طریق سایر روش‌ها؛ بهداشت شخصی بهتر و سایر مداخلات و بالاخره ‌ هیج کاری نکردن را مورد مقایسه قرارمی‌داد.
این بازبینی نشان داد که پوشیدن دست کش، روپوش و ماسک به خصوص هنگامی موثر هستند که افراد بیش از یکی از این روش‌ها را مورد استفاده قرار دهند.

این بازبینی نشان داد که پوشیدن دستکش، روپوش و ماسک و نیز شستن دست‌ها بیش از 10 بار در روز روش‌هایی موثر هستند. این راه بردها را در صورتی که افراد بیش از یکی از آن ها را مورد استفاده قراردهند، حتی موثرتر هستند.

گروه جفرسون هم‌چنین دریافتند که بررسی‌ها با بالاترین کیفیت نشانه داده‌اند که انتشار بیماری را می‌توان از طریق رعایت بهداشت در خانه و در میان کودکان کم سن کاهش داد.

این پژوهش‌گران دریافتند که تنها شواهد چندانی در مورد برتری  مورد ماسک‌های صورتی به اصطلاح N95   ناراحت‌کننده و گران قیمت هستند، نسبت به ماسک‌های جراحی ساده وجود ندارد.

هم چنین آنها یادآور شدند که روشن نیست که آیا لازم است مردم مواد ضدعفونی‌کننده را به آب و صابون معمول اضافه کرد یا نه.

این پژوهش‌گران از برنامه‌های ملی مدارس خواست تا شستن دست‌ها را تشویق کنند و تاکید کرد که استفاده دستکش، روپوش و ماسک و جداسازی برخی از بیماران تنها هنگامی مناسب است که خطر بالایی برای انتشار بیماری تنفس وجود دارد.

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|