Saturday, 18 July 2015
29 September 2023
دادستان تهران:

«پانصد میلیون تومان وثیقه بیارد آزاد می‌شود»

2010 September 12

خبر/ رادیو کوچه

صبح روز یک‌شنبه «عباس جعفری‌دولت‌آبادی» دادستان تهران با حضور  در یک نشست خبری در خصوص زندانیان آمریکایی در ایران اظهار داشت که «سارا شورد» یکی از سه آمریکایی زندانی در بازداشت‌گاه اوین، می‌تواند با پرداخت وثیقه‌ی ۵۰۰ میلیون تومانی از زندان آزاد شود.

دادستان تهران اعلام کرد که خانم شورد ممنوع‌الخروج نیست و اگر وکیل وی، وثیقه را تودیع کند، او آزاد خواهد شد و می‌تواند به کشور خود بازگردد.

این در حالی است که دادستانی انقلاب تهران خبر آزادی خانم شورد را به دلیل «عدم طی شدن فرآیند قضایی» منتفی دانسته بود.

پیش از آن دولت ایران اعلام کرده بود که خانم شورد در روز شنبه بیستم شهریور هم‌زمان با عید فطر آزاد می‌شود اما دادستان تهران می‌گوید که «خبر آزادی یکی از این سه متهم به جاسوسی را از طریق رسانه‌ها و توسط دستگاه‌های دیگر شنیدیم.»

از سوی دیگر «رامین مهمان‌پرست» سخن‌گوی وزارت خارجه ایران مدعی شده بود خانم شورد به مناسبت عید فطر «عفو و آزاد» خواهد شد.

این در حالی است که «مسعود شفیعی» وکیل این سه آمریکایی از لغو این تصمیم ابراز «تعجب» کرده و گفته بود که سفارت سوییس در تماس با او گفته آزادی سارا شورد «قطعی» است.

بیشتر بخوانید:

«شهروند آمریکایی محبوس در ایران آزاد نمی‌شود»

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , , ,