خبر / رادیو کوچه
آیتاله بروجردی نامه سرگشادهای را برای «فعالان حقوق بشر و دمکراسی در ایران» جهت انتشار و اطلاع عموم به شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد ارسال کرده است که این نامه در روز 23 سپتامبر در این شورای در ژنو قرایت شده است.
همچنین در اختیار خانم ناوی پیلای، کمیسرعالی، آقای سیهاساک فونکیتکیو، رییس شورا و نمایندگان کشورهای عضو آن نهاد قرار داده شد. پیش از خواندن متن، چکیدهای از سوابق فعالیتهای آقای بروجردی برای جدایی دین از حکومت طی سالهای قبل از آخرین بازداشت در سال 2006، به همراه گزارشهایی از شکنجههای جسمی و روحی اعمال شده بر وی در زندان، ارایه شده است.
متن نامه به شرح زیر است:
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد،
ریاست محترم، اعضای گرامی،
سلام مرا از اسارتگاه ظالمانه و مشقت بار جمهوری اسلامی ایران بپذیرید،
همانطور که استحضار دارید، در طول تاریخ، تداخل دین در حکومت محیط را برای رشد اختلافات مذهبی، افراطگرایی، ظهور حکومتهای استبدادی و ارتکاب خیانتها و جنایات گسترده تحت لوای دین، مستعد نموده است. وضع قوانین ناعادلانه علیه اقلیتهای قومی و مذهبی، تبعیض جنسیتی و همچنین اعمال مجازاتهای غیرانسانی از قبیل اعدام، سنگسار، شلاق و زندان، همگی از نتایج دخالت دادن دین در حکومت میباشد.
رژیم حاکم بر ایران که یک نمونه بارز از حکومتهای دینی میباشد، هیچ اعتقادی به حق آزادی قلم، بیان و اندیشه ندارد. در چنین فضایی، اقلیتهای مذهبی که شامل سنیها، مسیحیان، زرتشتیان، بهاییان، یهودیان و…. میشوند، همچنین دراویش و حتا شیعیانی که به قرایتی متفاوت از اسلام اعتقاد دارند، تحت آزار و فشار قرار میگیرند. آنها با کوچکترین اعتراض و انتقادی بازداشت و با اتهامات واهی در دادگاههای غیرقانونی بدون داشتن وکیل محاکمه و به مجازاتهای سنگین و حتا اعدام محکوم میشوند.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G4AVKFpcFeM&feature=player_embedded#![/youtube]
نقض مفاد منشور حقوق بشر سازمان ملل متحد و بیاعتنایی به قوانین بینالمللی توسط رژیم ولایت فقیه، از ابتدای تاسیس آن در سال 1357 پدیدار شد و همواره بر شدت سرکوب و شکنجه دگراندیشان افزوده گردید. تا جایی که وقایع پس از انتخابات ریاست جمهوری در خرداد ماه 1388، هرگونه تردیدی را نسبت به ماهیت دیکتاتوری آن از بین برد. امروزه تمامی خانوادههای ایرانی، داغدار یا آسیبدیده هستند و بسیاری از آنها تحت تاثیر سیستم تفتیش عقاید و خفقان موجود، به ناچار باورداشتهای خود را پنهان کرده و یا مجبور به ترک وطن شدهاند. اکنون در سراسر جهان، حکومت مدعی اسلام سیاسی در ایران، مبین بیعدالتیها و اقدامات خشونت بار است.
علاوه بر اینها، رژیم مستبد ایران با دامن زدن به اختلافها و جنگها در ممالک دیگر و ماجراجوییهای تسلیحاتی و هستهای، صلح و امنیت جهانی را به مخاطره انداخته، به طوری که در حال حاضر منطقه سوقالجیشی خاورمیانه روی بمب ساعتی قرار گرفته است.
جامعه جهانی یک مجموعه به هم پیوسته است و حل بحرانهای فرامنطقهای و برقراری دمکراسی و صلح در سراسر دنیا، بدون تشریک مساعی همگان مقدور نخواهد بود. لذا انتظار میرود سریعن کمیتهای از حقوقدانان و کارشناسان بینالمللی تشکیل شود که با استناد به شواهد و مدارک واقعی از آنچه در ایران و خاورمیانه میگذرد، نتایج سو ناشی از حاکمیت دینی را بررسی نموده و راهکارهای عملی جهت صدور قطعنامهای در سازمان ملل متحد، با موضوع جدایی دین از حکومت را پیگیری نمایند.
همچنین اقدامی همه جانبه جهت تحت فشار قرار دادن حکومت سرکوبگر ایران برای پذیرش رفراندومی آزاد زیر نظر ناظران بینالمللی به عمل آید، تا مردم ستمدیده این سرزمین بتوانند حاکم بر سرنوشت خویش شوند.
به امید همبستگی جهانی برای رهایی از بحرانهای جاری
و با آرزوی برقراری صلح و آزادی در سراسر دنیا
سید حسین کاظمینی بروجردی، زندان اوین
«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»