آنچه در این بخش میآید انتخابی از رادیو کوچه در بین رسانهها است.
منبع : دانشجو نیوز
سعداله نصیریقیداری، عضو کمیسون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، از تدوین متن استیضاح وزیر علوم در ۱۲ بند خبر داد و گفت: «در مجلس هشتم تعداد کثیری استیضاح وزرا امضا و اعلام وصول شده اما عمده آنها عقبگرد داشته است که این باعث بیاعتبار شدن موضوع استیضاح است.» او همچنین گفت که فعلن استیضاح به امضای نمایندگان مجلس نرسیده است. پیش از این و در آستانه سال تحصیلی این عضو کمیسون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، از طرح استیضاح وزیر علوم، تحقیقات و فنآوری خبر داده بود و گفته بود: «وزیر علوم، در ماههای اخیر دست به اقداماتی تعجببرانگیز زده از جمله این موارد میتوان به تعویض روسای ۱۵ دانشگاه، برخوردهای دور از شان با اساتید نخبه دانشگاهها و بازنشسته کردن آنها اشاره کرد.»
وزارت علوم در اوایل شهریور ماه با انتشار اطلاعیهای، اعلام کرد که تغییر ۲۰ رییس دانشگاه از مجموع ۱۳۰ مسوول دانشگاههای کشور، به کمک یک کمیته هفت نفره متشکل از اساتید صاحب نظر و خبره در خصوص وضعیت جاری موسسات آموزش عالی انجام شده است، در حالی که منتقدان عملکرد وزارت علوم در تغییر روسای دانشگاهها را اقدامی «سیاسی» دانسته و از آن بهعنوان «تصفیه» دانشگاهها یاد میکنند. همچنین لازم به ذکر است که در آخرین مورد ۸ تن از اساتید دانشگاه تهران بازنشسته اجباری شدند.
استیضاح وزیرعلوم شایعه است
واکنش به اقدامات ماههای اخیر کامران دانشجو، وزیر علوم، در مجلس شورای اسلامی زمزمههای استیضاح وی را مطرح کرد. مسئلهایی که از سوی برخی نمایندگان مجلس تکذیب شد. محمدحسن دوگانی آغچلو، نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار «باشگاه خبرنگاران» با بیان اینکه استیضاح وزیر علوم شایعه است افزود: «استیضاح وزیر علوم در کمیسیون آموزش و تحقیقات مطرح نبوده و فقط چند تن از نمایندگان ابهاماتی پیرامون برخی ازمباحث مربوط به وزارتخانه دارند که با سوال رفع خواهد شد لذا خبرهایی مبنی بر استیضاح وزیر علوم کذب محض است.» غلامحسین مسوولیریحان، دیگر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات نیز گفته بود که این استیضاح نمیتواند جدی شود.
لوث شدن موضوع استیضاح
سعداله نصیریقیداری، نماینده مردم زنجان و عضو کمیسون آموزش و تحقیقات مجلس، در گفتوگو با مهر خبر از آماده بودن متن استیضاح وزیر علوم داد و گفت: «در حال بررسی هستیم که برای استیضاح اقدام کنیم یا خیر، در حال حاضر در مرحله مذاکره هستیم چون استیضاح پدیدهای نیست که بدون بررسی جامع انجام شود.»
نصیری قیداری با انتقاد از آنچه که تحت عنوان «شتابزدگی در استضیاح وزرا در مجلس هشتم» نام برد، افزود: «تعداد کثیری استیضاح وزرا در مجلس هشتم امضا شده و اعلام وصول شده اما عمده آنها عقب گرد داشته و این باعث لوث شدن موضوع استیضاح است.»
حال باید منتظر ماند و دید که آیا استیضاح وزیر علوم، عملی میشود یا مانند بسیاری از طرحهای استیضاح در مجلس هشتم پس گرفته میشود.
«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»