Saturday, 18 July 2015
25 March 2023
عدم ارایه پرونده تخریب حسینیه دراویش،

«توقیف یکی از وکلای دراویش گنابادی توسط ماموران امنیتی»

2010 October 08

خبر / رادیو کوچه

روز چهارشنبه پس از مراجعه امیر اسلامی، از وکلای دراویش گنابادی به دادگاه انقلاب بروجرد جهت مطالعه پرونده تخریب حسینیه آن شهرستان و خروج از دادگاه، توسط  ماموران  انتظامی و لباس شخصی مورد بازخواست و تهدید قرار گرفته است.

به گزارش سایت مجذوبان نور، صبح روز چهارشنبه 14 مهر‌ماه، امیر اسلامی وکیل برخی از دراویش بروجرد، برای مطالعه پرونده تخریب حسینیه دراویش گنابادی در بروجرد و تهیه رونوشت از مستندات کیفرخواست دادستان جهت تهیه مقدمات دفاع از موکلین به شعبه اول دادگاه انقلاب بروجرد مراجعه کرد.

این وکیل، پس از چهار ساعت مطالعه محتویات پرونده در حضور مسوولان، از دادگاه خارج شد ،اما توسط ماموران نیروی انتظامی و فردی لباس شخصی که خود را «ستار» معرفی می‌کرد، بدون هیچ حکمی، توقیف و به اتاق یگان انتظامی دادگستری هدایت شد.

ماموران، این وکیل را قریب به یک ساعت مورد بازخواست و تفتیش بدنی قرار دادند و علاوه بر این رونوشت مستنداتی‌، شامل گزارش‌هایی از مراجع امنیتی وانتظامی  را که از دلایل صدور کیفرخواست محسوب‌ می‌شود از  این وکیل  گرفته شده و ‌وی را مورد تهدید و ارعاب قرار دادند.

این در حالی است که این ماموران،  امیر اسلامی را که از وکلای پایه یک دادگستری و عضو کمیسیون حقوق بشر کانون وکلا است، تهدید کرده‌اند که حق هیچ‌گونه دخالت و حضور در پرونده دراویش بروجرد و حتا ورود مجدد به دادگاه را ندارد.

گفتنی ا‌ست، مصطفی دانشجو وکیل سابق دادگستری نیز که هم‌راه امیراسلامی بوده، توسط ماموران مورد تهدید قرار گرفته است. یادآور می‌شود حسینیه دراویش گنابادی در بروجرد، آبان ماه سال 1386، به طور کامل توسط بعضی ماموران دولتی تخریب شد.

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , ,