آنچه در این بخش میآیدانتخابی از رادیو کوچه در بین رسانهها است.
منبع : کانون حمایت از خانوادههای جانباختگان و بازداشتیها
براساس گزارشات رسیده محمد اولیاییفرد که یک وکیل پایه یک دادگستری و یکی از وکلای فعال حقوق بشر است، برای رسیدگی به بیماری حاد خود از زندان به بیمارستان منتقل شده بود که در آنجا با اقدامات توهینآمیز نیروهای لباس شخصی که با اسلحه وارد بیمارستان شده بودند مواجه شد. ماموران لباس شخصی ابتدا با بیاحترامی لفظی با خانم شهره طاقتی، همسر آقای اولیاییفرد در مطب پزشک برخورد کرده و با اسلحه به سمت وی نیز حمله ور میشوند. اولیاییفرد نیز قصد دفاع از همسر خودش را داشت که او نیز مورد حمله مزدوران مسلح لباس شخصی قرار میگیرد. ماموران حراست بیمارستان با دیدن صحنه وارد شده و فرد لباس شخصی را خلع سلاح کرده و نهایتن اولیاییفرد را که برای دوا و درمانی بیماری به احتمال سرطانیاش مراجعه کرده بود مجددن به زندان منتقل کردند.این در حالی است که دستگیری و زندانی کردن ایشان کلن در یک روال غیرقانونی انجام گرفته است. آقای اولیاییفرد از مسوولان سابق واحد تحقیق و آموزش مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران است. ایشان بهدلیل حمایتش از زندانیان سیاسی و همچنین دفاع از حق کودکانی که در هجده سالگی به اعدام محکوم شدهاند، همیشه مورد خشم و غضب و کینه دادستانی تهران قرار دارد.
بعد ازحوادث انتخابات به بعد که این وکلا ازحق مردم ایران در برابر بیعدالتیهای حکام تهران دفاع میکنند، به همین خاطر مورد کینه و غضب حاکمان تهران قرار گرفته و بهطور خاص از طرف ارگانهای امنیتی و اطلاعاتی حکومتی مورد اذیت و آزار و سرکوبی قرار میگیرند.
از جمله این سرکوبی و اعمال فشار بر روی وکلای شریف ایرانی بهغیر از آقای اولیاییفرد، میتوان از بازداشت، زندانی کردن و یا تذکر به تعدادی از وکلای مردمی اشاره کرد، بهطورخاص هم اکنون خانم نسرین ستوده و محمدرضا رزاقی نیز در زندان و تحت بازداشت هستند، از وضعیت خانم نسرین ستوده اطلاعی دردست نیست و بر اساس گزارشات و اخبار دریافتی ممکن است ایشان در حال اعتصاب غذا در اوین باشد، هم چنین آقایان محمدعلی دادخواه نیز پس از محمدعلی سیفزاده به شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب احضارشده است. بنا بر گزارشات و اخبار دریافتی، آقای دادخواه به کمپین بینالمللی حقوق بشر گفته است که روز ۲۵ مهرماه باید برای پاسخ به اتهاماتی که علیه وی مطرح شده مراجعه کند. همچنین این فشارهای غیرانسانی بر روی وکلا باعث شد که آقای محمد مصطفایی نیز مجبور به ترک کشور شود. پیش از این نیز حقوقدانان مدافع حقوق بشر، از جمله اقایان خلیل بهرامیان، صالح نیکبخت و سایر وکلا، مورد تعرض، بازجویی و یا تهدید و تحقیر قرار گرفته بودند.
دستگاه قضاییه حکومتی موافق دادخواهی این وکلا از موکلان بیگناه نیست و دفاع شرافتمندانه آنان از بیگناهان موجب رسوایی وافشا حاکمان تهران میشود.
کانون حمایت از خانوادههای جانباختگان و بازداشتیها، انواع بیحرمتیهای آشکار به حریم ایرانیان بهطور خاص وکلای متعهد و شرافتمند ایرانی را محکوم کرده و توجه عموم مراجع بینالمللی مدافع حقوق بشر، بهویژه کمیسر عالی حقوق بشر را به محکوم کردن این اعمال وحشیانه بر علیه وکلای ملی و حقوق بشری فرا میخواند.
89.7.25
«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»