Saturday, 18 July 2015
29 March 2023
وزیر امور خارجه آمریکا:

«مسئله ما نیروگاه بوشهر نیست»

2010 October 27

خبر / رادیو کوچه

هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا، روز سه‌شنبه در پی اعلام عملیات سوخت‌گذاری در نیروگاه اتمی بوشهر اعلام کرد که کشورش نگران تاسیسات غنی‌سازی اورانیوم ایران در نطنز است، نه نیروگاه اتمی بوشهر.

ایران روز سه‌شنبه ۴ آبان عملیات سوخت‌گذاری در نیروگاه اتمی بوشهر، که پیش از این «به دلایل فنی» متوقف شده بود، را از سر گرفته است.

وزیر امور خارجه آمریکا سه‌شنبه در واشنگتن، بار دیگر تاکید کرد که ایالات متحده با راه‌اندازی نیروگاه بوشهر مخالفتی ندارد.

وی در ادامه افزود: «ما با راکتور آن‌ها در بوشهر مشکلی نداریم. مشکل ما با تاسیساتشان در مکان‌هایی مانند نطنز و دیگر تاسیسات سری در قم یا جایی مثل آن است که معتقدیم برنامه اتمی نظامی خود را در آن دنبال می‌کنند.»

این در حالی است که هیلاری کلینتون در جمع خبرنگاران در واشنگتن نگرانی‌هایی که برخی درباره نیروگاه بوشهر در رسانه‌ها مطرح کرده‌اند را رد و آن را بی‌اهمیت جلوه داده است.

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , , , ,