Saturday, 18 July 2015
29 March 2023
پس از گذشت پنج ماه از بازداشت،

«محاکمه یک درویش گنابادی»

2010 October 31

خبر / رادیو کوچه

سعید (غلامرضا) شمسایی از دراویش سلسله نعمت‌اللهی گنابادی که 28 تیرماه سال جاری در جریان تحصن دراویش مقابل دادگستری شهرستان گناباد دستگیر شده بود، روز پنج‌شنبه ششم آبان‌ماه به اتهام اخلال در نظم عمومی و تمرد از دستور پلیس، در شعبه 101  دادگاه جزایی آن شهرستان محاکمه شده است.

به گزارش سایت مجذوبان نور، در 28 تیرماه سال جاری، جمعی از دروایش گنابادی که در اعتراض به بازداشت متولی مزار سلطانی مقابل دادگستری شهرستان گناباد تجمع کرده بودند، در پی برخورد پلیس و گارد ویژه  بازداشت و تحویل مقامات قضایی شدند اما آقای شمسایی پس از گذشت 5 ماه به شعبه 101 دادگاه جزایی گناباد احضار و  محاکمه شد.

گفتنی است شماری از دراویش گنابادی که در جریان این اقدام منسوب به دولت بازداشت شده بودند، به حبس تعزیری، جزای نقدی و در مواردی تبعید محکوم شدند.

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , , , ,