رادیو کوچه
تیم ملی امید ایران روز دوشنبه، در نخستین بازیاش در گروه B فوتبال بازیهای آسیایی ۲۰۱۰ گوانگجو در چین، تیم ملی امید ترکمنستان را با دو گل جلال حسینی و گلهای آرش افشین و مهدی دغاغله، چهار بر یک شکست داده است.
در این گروه تیمهای امید بحرین و ویتنام هم حضور دارند و ایران روز چهارشنبه با بحرین مسابقه خواهد داد. ویتنام در مسابقه دیگر این گروه سه بر یک بحرین را شکست داد تا در نخستین روز مسابقههای این گروه خود را حریف اصلی ایران نشان دهد.
لازم به ذکر است تیم فوتبال امید ایران با ترکیب مهدی رحمتی (کاپیتان)، حمید علی عسگری، جلال حسینی، رضا طلبه، احسان حاجصفی، سینا عشوری، کمال کامیابینیا (از دقیقه ۸۶ موسوی)، محسن مسلمان، آرش افشین (از دقیقه ۷۳ مسعود ابراهیمزاده)، غلامرضا رضایی (از دقیقه ۸۸ مهدی دغاغله) و کریم انصاریفرد تحت مربیگری غلامحسین پیروانی در برابر نخستین حریف بازی کرده است.
بیشتر بخوانید:
«ترکمنستان اولین حریف فوتبال ایران در چین»
«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»