Saturday, 18 July 2015
23 March 2023
در دادسرای ویژه روحانیت

«طرح شکایت از مهدی کروبی به دلیل ادعای تجاوز»

2009 October 13

رادیو کوچه

عباس جعفری دولت‌آبادی دادستان عمومی و انقلاب تهران در حاشیه مراسم تودیع و معارفه سرپرست دادسرای ناحیه یک تهران انتخابات اعلام کرد پرونده‌ای علیه مهدی کروبی در دادسرای ویژه روحانیت در مورد «ادعاهای» او مبنی بر تجاوز به معترضان پس از انتخابات تشکیل شده است.

20091013-karoobi-thumb

بنا به گزارش ایرنا، خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی،  دولت‌آبادی هم‌چنین گفته است که کمیته ویژه قوه قضاییه در این زمینه پرونده‌ای را به دادستانی ارجاع کرده که در دست رسیدگی است.

چعفری دولت آبادی افزود: افرادی نیز در این پرونده احضار شده اند و به محض اینکه اطلاعات دقیقتری کسب شود، به اطلاع مردم خواهیم رساند.

مهدی کروبی، دومین رقیب اصلی محمود احمدی‌نژاد در انتخابات ریاست جمهوری اخیر که به اعتراضاتی گسترده و بی‌سابقه در ایران انجامید، مردادماه گذشته در نامه‌ای به اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجلس خبرگان، نوشت که اخبار تکان‌دهنده‌ای از «تجاوز وحشیانه به دختران و پسران بازداشت‌شده» شنیده است.
آقای کروبی یک هفته بعد نامه خود را در رسانه‌ها منتشر ساخت و با این کار واکنش گسترده مقامات جمهوری اسلامی و حامیان رئیس دولت دهم را برانگیخت.

پس از انتشار نامه کروبی ابتدا علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی و سپس چند نفر از سران کشور این موضوع را به شدت تکذیب کردند. این درحالی بود که مجید انصاری، عضو مجمع روحانیون مبارز و مجمع تشخیص مصلحت نظام، در گفت‌وگو با خبرگزاری ایرنا اعلام کرد که «اصل قضیه ثابت و گزارش آن برای مقامات ارسال شده است».
آقای انصاری که عضو مجلس خبرگان رهبری نیز هست گفته بود که «با کمال تاسف این‌ها صحت دارد و آدم باید به قول امیرالمومنین آرزوی مرگ کند که در جمهوری اسلامی کار به اینجا برسد که چنین فجایعی رخ دهد… نه یک مورد بلکه متعدد بوده است».
بنا به گزارش پایگاه اینترنتی امیر‌کبیر در جریان اعتراضات پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری، چهار هزار نفر از فعالان سیاسی، مدنی، روزنامه‌نگاران و مردم عادی توسط نیروهای امنیتی و بسیجی بازداشت و تعداد زیادی از آنها به نقاط نامعلومی انتقال داده شده‌اند.

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: