Saturday, 18 July 2015
27 March 2023
دادگاه عالی ا فغانستان،

«ده روز تا اعلام نتیجه پرونده انتخابات مجلس نمایندگان»

2010 December 20

آرین/ دفتر کابل/ رادیو کوچه

دادگاه عالی افغانستان می‌گوید رسیدگی به پرونده انتخابات مجلس نمایندگان را آغاز کرده و تا ده روز دیگر تکمیل می‌شود.

عبدالملک کاموی یک عضو دادگاه عالی افغانستان امروز به رادیو کوچه گفت کار روی پرونده انتخابات جریان دارد و به دلیل حجم این پرونده احتمالن تا ده روز دیگر این بررسی تکمیل خواهد شد.

دادستانی افغانستان در پی تحقیقاتش در مورد تقلب در انتخابات، پرونده آن را که بیش از چهارصد  ورق بود به دادگاه عالی فرستاد.

دادستانی از دادگاه عالی خواسته است تا نتیجه انتخابات مجلس نمایندگان را لغو کرده و آرا یک بار دیگر بازشماری شود.

این در حالی‌ است که امروز بار دیگر نیروهای امنیتی از ورود نمایندگان پیشین به ساختمان مجلس نمایندگان جلوگیری کردند.

این نمایندگان پیشین که در انتخابات اخیر به مجلس راه نیافته‌اند می‌گویند تا زمان اعلام فیصله دادگاه عالی آنان به کارشان ادامه می‌دهند.

اما دارالانشای مجلس نمایندگان می‌گویند به هیچ کسی اجازه نمی‌دهند تا از مجلس نمایندگان برای تبلیغات‌شان استفاده کند.

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , ,