Saturday, 18 July 2015
23 March 2023
در دومین روز مذاکرات

«تاخیر در دور دوم گفت وگو‌های وین»

2009 October 20

رادیوکوچه

دور دوم گفت‌و گوها در وین به منظور بررسی پیشنهادهای تامین سوخت راکتور تهران که قراربود روز سه‌شنبه حدود ساعت 10 صبح به وقت محلی از سر گرفته شود به تعویق افتاد.

گفته می‌شود علت این تاخیر حذف فرانسه از متن پیشنهادی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و درخواست هیات‌ها برای تعویق نشست برای بررسی متن جدید است.

درحالی که خبرگزاری ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه علت تاخیر نشست را اظهارات امروز منوچهر متکی وزیر امور‌خارجه در بی‌نیاز ی تهران از مذاکره با فرانسه برا ی تامین سوخت راکتور تهران عنوان کرده‌است، ساعاتی پیش از برگزاری دور دوم مذاکرات، در زمانی که مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مذاکرات نمایندگان ایران، فرانسه، روسیه و آمریکا برای تامین اورانیوم موردنیاز رآکتور تحقیقاتی ایران را سازنده توصیف کرده‌‌بود، شبکه خبری‌العالم به نقل از  یک منبع بسیار نزدیک به تیم مذاکره‌کننده ایران در وین از احتمال عدم گفت و گو مستقیم هیات ا یرانی‌ با فرانسه برای‌ تامین سوخت رآکتور تهران خبر داده‌بود.

ایرنا هم‌چنین گزارش کرده‌است که منابع مطلع نزدیک به مذاکرات امروز تاکید کرده‌اند که علت ا ین تاخ یر  تغییر در متن پیش‌نویس قرارداد و حذف فرانسه از آن است.

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: