Saturday, 18 July 2015
23 March 2023
نماینده مردم تهران در مجلس:

«خاتمی دچار مرگ سیاسی شده است»

2010 December 30

خبر / رادیو کوچه

روز پنج‌شنبه، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که تاریخ در دل خود کم ندارد انسان‌هایی که در زمان حیات دچار مرگ سیاسی شده ‌باشند، اظهار داشت: «خاتمی با ‌تنفس مصنوعی هم قابل بازگشت به حیات سیاسی نیست.»

به گزارش فارس، علی‌اصغر زارعی نماینده مردم تهران در مجلس  با اشاره به تکاپوی خاتمی برای بازگشت به عرصه سیاسی ایران، عنوان کرد: «همان‌طور که انسان‌ها دچار مرگ جسمی می‌شود، می‌توانند قبل از مرگ جسمی، دچار مرگ سیاسی شوند.»

وی با بیان این‌که تاریخ در دل خود کم ندارد انسان‌های که در دوران زنده بودنشان، دچار مرگ سیاسی شده‌باشند، به آن‌چه وی فتنه سال 88 خوانده، اشاره کرد و گفت: «برخی در این فتنه علی‌رغم این‌که هنوز نمرده‌اند اما دچار مرگ سیاسی شده‌اند، شاید بتوان با افزایش امکانات پزشکی و علمی مرگ برخی از افراد را به تاخیر انداخت اما این امید در مورد فتنه‌گران 88 وجود ندارد.»

عضو هیت رییسه فراکسیون اصول‌گرایان، سید‌محمد خاتمی رییس جمهوری پیشین ایران را از جمله مردگان سیاسی دانست و توضیح داد: «خاتمی در دروان ریاست جمهوری‌اش عنصر و عاملی شد که مطالبات مردم را به محملی برای دشمنان انقلاب جهت مقابله با اسلام و انقلاب تبدیل کرد.»

وی خاطر نشان کرد: «سهم خاتمی در فتنه 88 نه تنها کم نیست، بلکه بیش از دیگران است.»

این سخنان در حالی عنوان شده است که پیش‌تر سیدمحمد خاتمی سه شرط «آزادی زندانیان سیاسی، پای‌بندی همگان به قانون اساسی و انتخابات سالم و آزاد» را برای حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات نمایندگان مجلس دهم اعلام کرده بود.

بیشتر بخوانید:

«خاتمی باید موضع خود نسبت به نظام را نشان دهد»

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , , , ,