Saturday, 18 July 2015
25 March 2023
دبیر شورای نگهبان:

«مردم سران فتنه را برای انتخابات آینده قبول ندارند»

2011 January 05

خبر / رادیو کوچه

روز سه‌شنبه، دبیر شورای نگهبان با حضور در یک نشست خبری در رابطه با شرط و شروط گذاشتن سید‌محمد خاتمی یکی از سران اصلاح‌طلبان برای حضور در انتخابات آینده، اظهار داشت  به‌هیچ‌وجه نیازی به حضور این عده در انتخابات نیست.

به گزارش مهر، آیت‌اله جنتی که در حاشیه همایش مسوولان ستادهای دهه فجر انقلاب با خبرنگاران گفت‌وگو می‌کرد، درباره شرط و شروط یکی از سران اصلاحات برای حضور در انتخابات آینده، گفت: «اصلن نیازی به حضور این عده در انتخابات نیست و آن‌ها خواب‌های بی‌تعبیری را دیده‌اند. در حالی که مردم و مسوولان آن‌ها را به هیچ وجه قبول ندارند.»

وی درباره راه‌پیمایی ۲۲ بهمن نیز اشاره کرد: «اگر ما مردم را دعوت بکنیم یا نکنیم حضور مردم در صحنه‌ها مداوم و همیشگی بوده و از بسیاری از خواص نیز پیش‌ترند. ولی هر چه در این مسیر گام برداریم نخواهیم توانست پاسخ محبت‌های مردم به انقلاب را بدهیم.»

جنتی هم‌چنین در خصوص محاکمه آن‌چه وی سران فتنه می‌خواند گفت: «این تصمیم باید در دست‌گاه قضایی صورت بگیرد و آن‌ها می‌توانند در این زمینه پاسخ درخواست‌های مردمی برای محاکمه سران فتنه را بدهند.»

این در حالی است که روز گذشته دادستان کل جمهوری اسلامی در واکنش به اظهارات اخیر دادستان تهران در خصوص محاکمه رهبران اصلاح‌طلب اظهار داشت: «دادستان تهران نگفته‌اند به زودی به این مسئله رسیدگی می‌شود. این کار، اقتضائاتی دارد که به محض مهیا شدن این اقتضائات، این افراد محاکمه می‌شوند.»

بیشتر بخوانید:

«محاکمه سران فتنه نزدیک نیست»

«خاتمی دچار مرگ سیاسی شده است»

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , , , ,