Saturday, 18 July 2015
29 November 2023
با رد دعوت ولیعهد قطر

«سعیدلو به تهران برگشت»

2011 January 07

خبر/ رادیو کوچه

علی سعیدلو پس از اعلام نتایج انتخابات AFC با رد دعوت ولیعهد قطر برای شرکت در مراسم افتتاحیه جام ملت‌ها به تهران برگشت.

به گزارش خبرآنلاین ، رئیس سازمان ورزش که باید صبح روز جمعه به دیدار ولیعهد قطر و رئیس کمیته ملی المپیک این کشور می‌رفت، بعد از اعلام نتایج انتخابات مجمع کنفدراسیون فوتبال آسیا و شکست برابر «گانش تاپا»، نماینده کشور نپال و از دست دادن کرسی‌های اجرایی ایران در آسیا از سیاست ضعیف فدراسیون فوتبال ایران در تجمیع آرا به سود نماینده ایران ناراحت به نظر می‌رسید، برنامه‌های سفرش را نیمه تمام گذاشت و پنجشنبه شب به تهران برگشت.

بر اساس گفته مسوولان سازمان ورزش کشور، سعیدلو که از طرف لابی شورای المپیک آسیا حمایت می‌شد و به 19 رای اعضای این شورا دست یافت، از این‌که علی رغم رایزنی‌های مختلف و دوستی صمیمی میان کفاشیان و بن همام، او و فدراسیون فوتبال نتوانسته‌اند تنها 3 رای برای فوتبال ایران بدست بیاورند به شدت ناراحت بوده و بلافاصله پس از اعلام نتایج مربوط به منطقه مرکز آسیا نشست را ترک کرده است.

بنا به این گزارش، درحالی که سعیدلو بهانه ترک زودهنگام قطر را شرکت در مراسم بزرگداشت جهان پهلوان تختی اعلام کرده اما گفته می‌شود ناراحتی رئیس سازمان ورزش از شکست در انتخاباتی است که تقریبن اطمینان داشته می‌تواند برنده‌اش باشد.

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , , ,