Saturday, 18 July 2015
01 April 2023
پس از انتقال به قرنطینه‌ی زندان ارومیه،

«اعتصاب غذای چهار زندانی زندان ارومیه»

2011 January 08

خبر / رادیو کوچه

از روز چهارشنبه، حبیب‌اله گلپری‌پور، حسین میرزایی، علی‌احمد سلیمان و احمد تمویی، چهار تن از زندانیان محبوس در زندان مرکزی ارومیه، دست به اعتصاب غذا زده‌اند.

بنا بر اطلاع گزارش‌گران مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، چهار تن از زندانیان سیاسی محبوس در زندان مرکزی ارومیه، پس از انتقال به سلول انفرادی از روز چهارشنبه پانزدهم دی ماه در اعتصاب غذا به‌سر می‌برند.

گزارش‌ها پیش‌تر حاکی از آن بود که حبیب‌اله گلپری‌پور، حسین میرزایی، علی‌احمد سلیمان و احمد تمویی به قرنطینه‌ی زندان ارومیه منتقل شده‌اند.

لازم به یادآوری است که حبیب‌اله گلپری‌پور به اتهام هم‌کاری با احزاب مخالف به اعدام، حسین میرزایی به اتهام عضویت در احزاب مخالف به دو سال حبس، علی‌احمد سلیمان بلاتکلیف و احمد تمویی نیز به اتهام ارتباط با یکی از احزاب کردی به پانزده سال زندان محکوم شده‌اند.

بیشتر بخوانید:

«انتقال چهار زندانی کرد به قرنطینه زندان ارومیه»

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , , , ,