خبر / رادیو کوچه
صبح روز شنبه، حسین خضری، زندانی سیاسی کرد به اتهام محاربه و عضویت در پژاک در زندان ارومیه اعدام شد.
صدا و سیمای جمهوری اسلامی در خبری اتهامات حسین خضری را «شرکت در عملیات مسلحانه و کشتن یکی از ماموران نیروی انتظامی در پاسگاه مرزی گل شیخان شهرستان ارومیه در سال ۱۳۸۳» عنوان کرده است.
حسین خضری پیشتر تمامی این اتهامات را رد کرده بود و در ملاقات با خانوادهاش از تلاش ماموران وزارت اطلاعات برای اخذ اعترافات تلوزیونی دروغین از وی خبر داده بود.
شایان ذکر است که برادر این زندانی سیاسی شب گذشته در گفتوگو با هرانا احتمال داده بود که مسوولان آقای خضری را مخفیانه اعدام میکنند.
مسوولان طی مدتی که حسین خضری از بندش خارج شده بود، هیچ اطلاع دقیقی از وضعیت و محل نگهداری وی به خانوادهاش نداده بوند.
وی در تاریخ 10 مردادماه در شهرستان کرمانشاه توسط نیروهای سپاه نبیاکرم آن شهرستان بازداشت شد و مدت ۴۹ روز را در اختیار نیروهای سپاه نبی اکرم کرمانشاه بود.
حسین خضری متولد ۱۳۶۱ به اتهام اقدام علیه امنیت ملی از سوی شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی ارومیه و همچنین تایید شعبه ۱۰ دادگاه تجدید نظر استان اذرباییجان غربی و تایید این حکم از سوی شعبه ۳۱ دیوان عالی کشور به اعدام محکوم شده است.
«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»