خبر / رادیو کوچه
با وجود اعلام حکومت نظامی از سوی حسنی مبارک و ورود نیروهای ارتش به خیابانها، دهها هزار نفر از معترضان مصری در خیابانها حضور دارند و در برخی نقاط درگیریهای بسیار شدیدی در جریان است.
بنا بر آخرین گزارشها هزاران معترض قصد دارند به ساختمان تلویزیون و وزارت خارجه مصر در قاهره وارد شوند.
به گزارش الجزیره، در تحولی جدید، تلویزیون مصر اعلام کرد مقررات منع آمدوشد در همه کشور به اجرا درمیآید. پیش از این مقررات منع آمدوشد محدود به شهرهای قاهره، اسکندریه و سوئز بود.
صدها هزار از مردم مصر با وجود هشدار شدید وزارت کشور، روز جمعه برای چهارمین روز پیاپی به خیابانها آمده و خواستار کنارهگیری حکومت حسنی مبارکی شدند که ۳۰ سال است زمام این کشور را دست دارد.
از سوی دیگر با وخامت اوضاع در مصر برخی مقامهای ارشد کشورهای مختلف به شدت از رویدادهای اخیر در این کشور ابراز نگرانی کردهاند.
هیلاری کلینتون، وزیر خارجه ایالات متحده، با ابراز نگرانی شدید از اوضاع مصر از حکومت این کشور خواست از به کارگیری خشونت خودداری کند.
بیشتر بخوانید:
«پاسخ اعتراض مردم، نیروی نظامی نیست»
«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»