Saturday, 18 July 2015
30 March 2023
پدر محسن روح‌الامینی:

«دو متهم بازداشت‌گاه کهریزک اعدام شدند»

2011 February 06

خبر / رادیو کوچه

بر اساس برخی اخبار منتشر شده در رسانه‌های داخلی ایران، روز یک‌شنبه، عبد‌الحسین روح‌الامینی پدر محسن روح‌الامینی از کشته‌شدگان بازداشت‌گاه کهریزک، از اعدام دو متهم پرونده این بازداشت‌گاه خبر داد و عنوان کرد سعید مرتضوی نیز در آینده نزدیک محاکمه خواهد شد.

به نقل از خبرنامه دانشجویان ایران، آقای روح‌الامینی در ادامه افزوده است که «گرچه متهم اصلی (سعید مرتضوی) به دنبال فرار از محاکمه است اما به زودی محاکمه وی آغاز خواهد شد.»

عبدالحسین روح‌الامینی پیش از این گفته بود انتظار داشت دولت به احترام خون کشته‌شدگان کهریزک از دادن پست به مرتضوی خودداری می‌کرد.

بازداشت‌گاه کهریزک که زیرنظر پلیس اداره می‌شد در ناآرامی‌های پس از انتخابات، مدتی محل نگهداری گروهی از بازداشت‌شدگان بود که بر اثر خشونت‌های اعمال شده در آن، دست‌کم چهار تن کشته‌ شده‌اند.

مقام‌های پلیس و قوه قضاییه تاکنون درباره اظهارات آقای روح‌الامینی در مورد اعدام دو تن از متهمان پرونده کهریزک و محاکمه قریب‌الوقوع سعید مرتضوی دادستان وقت تهران در جریان ناآرامی‌های انتخاباتی واکنش نشان نداده‌اند.

پرونده کهریزک براساس گفته مقام‌های قضایی جمهوری اسلامی ۱۲ متهم دارد که مهم‌ترین این متهمان سعید مرتضوی و سرتیپ عزیز‌اله رجب‌زاده فرمانده وقت پلیس تهران است.

بیشتر بخوانید:

«صدور قرار‌مجرمیت برای بیست متهم پرونده کوی دانش‌گاه تهران»

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , , , , ,