خبر / رادیو کوچه
با گذشت نزدیک به دوماه ماه از تصمیم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی مبنی بر قطع رابطه جمهوری اسلامی با انگلستان، روز دوشنبه ۱٨ بهمن ماه ٨٩ طرح یک فوریتی الزام دولت به قطع رابطه با انگلستان منتشر شده است.
به گزارش خانه ملت، طرح قانونی «یک فوریتی» الزام دولت جمهوری اسلامی به قطع رابطه کامل سیاسی با دولت انگلستان به شرح زیر است:
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
احترامن طرح ذیل که به امضا ٣۵ نفر از نمایندگان رسیده است جهت طی مراحل تصویب تقدیم میگردد:
مقدمه (دلایل لزوم تهیه و پیشنهاد)
۱- سوابق طولانی دخالتهای مستقیم و غیرمستقیم دولت انگلستان در امور ایران به ویژه نسلکشی در جنگ جهانی اول، کودتای رضاخان، سرنگونی دولت مصدق، حمایت از رژیم صدام بر علیه جمهوری اسلامی ایران و…
٢- اظهارات مکرر و صریح مقامات رسمی دولت انگلستان بر حمایت از فتنهگریهای قبل و بعد از انتخابات دولت دهم و پشتیبانی مالی، تبلیغات رسانهای و اعزام جاسوس.
ماده واحده- دولت موظف است از تاریخ تصویب این قانون کلیه روابط سیاسی خود با دولت انگلستان را متوقف و به حالت تعلیق درآورد.
تبصره ۱- دولت موظف است هم زمان با توقف ارتباطات سیاسی، دعاوی خود مبنی بر ضرر و زیانهای مادی و معنوی به ملت ایران در طول سالیان گذشته را در مجامع داخلی و بینالمللی دنبال نموده و هر شش ماه از نتیجه اقدامات خود مجلس شورای اسلامی را مطلع کند.
تبصره ٢- چنانچه دولت انگلستان از اقدامات خود علیه دولت و ملت ایران عذرخواهی رسمی و علنی نماید، برقراری ارتباط مجدد موکول به نظر مجلس شورای اسلامی است.
بیشتر بخوانید:
«بررسی قطع رابطه با انگلیس در مجلس»
«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»