Saturday, 18 July 2015
31 March 2023
علی مطهری:

«موسوی و کروبی را به صدا و سیما بیاورید تا حرف‌شان را بزنند»

2011 February 27

خبر / رادیو کوچه

روز شنبه، عضو فراکسیون اصول‌گرایان مجلس تحرکات علیه رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام را غیرمنصفانه و درجهت حذف وی از ریاست مجلس خبرگان دانست. وی هم‌چنین پشنهاد کرد که از موسوی و کروبی دعوت شود تا در سیمای جمهوری اسلامی حرف‌هایشان را بزنند.

به گزارش سلام، علی مطهری در مورد ارتباط تحرکات اخیر علیه آیت‌اله هاشمی رفسنجانی و برگزاری اجلاس آینده انتخابات خبرگان اظهار داشت: «قاعدتن برخی به دنبال حذف آقای هاشمی هستند اما قدرت این کار را ندارند چون هاشمی میان مردم پای‌گاه خوبی دارد.»

نماینده تهران در پاسخ به این‌که انتقادات اخیر به آقای هاشمی که در اظهارات سیاسیون نیز دیده می‌شود را تا چه حد منصفانه و عادلانه و بر محور عدالت می‌دانید؟، گفت: «سیاسیون باید در اظهارات خود عدالت و انصاف را در نظر بگیرند آقای هاشمی درخصوص واقعه 25 بهمن موضع‌‌گیری کردند و بی‌قانونی را محکوم کردند اما برخی انتظار دارند ایشان مانند خودشان شعارهای اعدام باید گردد، و فقط ما خوبیم سردهد.»

مطهری که اخیرن در نامه‌ای به دبیر شورای نگهبان از اظهارات وی در نماز جمعه گلایه کرده بود گفت: «بعضی درخواست‌ها برای محاکمه برخی آقایان باید ریشه‌یابی شود و باید ریشه این داستان را دید، این ماجرا از زمان مناظره‌های انتخاباتی و اتهام‌زنی‌ها در آن مناظرات شروع شد.»

عضو فراکسیون اصول‌گرایان مجلس تاکید کرد: «اگر زمانی بخواهیم عدالت را به درستی اجرا کنیم مقصرین این بحران را باید با نگاه واحد ببینیم و به اتهامات‌شان رسیدگی کنیم تا زمانی که این کار را نکنیم مطمئن باشید بحران تمام نمی‌شود‌‌.»

وی درخصوص درخواست راهپیمایی در روز 25 بهمن گفت: «در این شکی نیست که واقعه 25 بهمن یک کار غیرقانونی و ناشایستی بود اما باید نگاهی هم به عمل‌کرد خودمان بیاندازیم، بسیاری از رسانه‌های ما از جمله صدا و سیما و بعضی روزنامه‌های دیگر در فاصله 9 دی (88)تا 22 بهمن (89) به تحریک و تحقیر معترضین پرداختند و همواره آن‌ها را با مطالبی هم‌چون شما دیگر تمام شده‌اید، شماها عددی نیستید، شما اعدام شدید، شما طرفدار ندارید…به مبارزه طلبیدند.»

این نماینده اصول‌گرای مجلس تاکید کرد: «وقتی مدام عده‌ای را خطاب قرار می‌دهند و می‌گویند شما دیگر هیچ طرف‌داری ندارید و از صحنه سیاسی خارج شدید و شما مرده‌اید در واقع آن‌ها را تحریک می‌کنند که خودی نشان دهند.»

وی با بیان این‌که این افراد در به وجود آمدن این وضعیت مقصر هستند، خاطرنشان کرد: «بنده هنوز هم معتقد هستم که باید صدای مخالفان و منتقدان را شنید و باید حق راه‌پیمایی مسالمت‌آمیز داشته باشند اما انتخاب 25 بهمن برای درخواست راه‌پیمایی زمان مناسبی نبود.»

به گفته مطهری باید از همان ابتدا به معترضان اجازه تجمع می‌دادند تا حرف‌شان شنیده می‌شد و حتا موسوی و کروبی می‌آمدند در صدا و سیما و حرف‌شان را می‌زدند و پاسخ می‌گرفتند، وی معتقد است  باید آن‌ها را دعوت کرد تا حرف‌شان را بزنند.

مطهری در پایان تاکید کرد: «باور دارم که این‌گونه بهتر می‌توان مسئله را تمام کرد، ما خودمان بت‌سازی می‌کنیم و مشکلات را بزرگ جلوه می‌دهیم.»

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , , ,