Saturday, 18 July 2015
27 March 2023
با باخت مشکوک تیم مس در برابر استیل آذین

«دست‌های پشت پرده»

2009 November 09

خبرآن‌لاین

باخت مشکوک مس مقابل استیل باعث شد همه چیز در کرمان به هم بریزد.

یک اتفاق نبود. این‌که مس در خانه که کم تر به تیمی باج داده است 6 گل از استیل‌آذین دریافت کند. گاهی اوقات تیمی در عین شایستگی مقابل رقیب خود شکست سنگینی می‌خورد و بیشتر گل‌هایی که ردوبدل می‌شود بر حسب اتفاق یا اشتباه بازیکنان به ثمر می‌رسد اما مسی‌ها در بازی با استیل به هیچ عنوان شایسته نبودند تا حداقل جایی برای دفاع کردن از خود باقی بگذارند. در باور کسی نمی‌گنجید که مس در خانه اینقدر تحقیر شود.

قاعده همان قاعده همیشگی بود و قرار بود با گرفتن راه‌های ورودی تزریق پول به تیم، نفس‌های مدیریت برهانی‌نژاد را به شمارش بیندازند تا او مثل نیک‌نفس وادار به استعفا شود. اما او نه تنها بازی را نباخت بلکه با استفاده از نفوذی که در خارج از کارخانه مس داشت (ارتباط با ثمره‌هاشمی و مجید دوست‌علی)برگ برنده‌ای را رو کرد که مسی‌ها مجبور شدند پول را به بدنه باشگاه تزریق کنند. آن زمان برهانی‌نژاد بحث انحلال باشگاه به دلیل مشکلات مالی را به جریان انداخت و آن قدر آن را ادامه داد تا مسئولان کارخانه مس علیرغم میل باطنی مقابل این جریان کوتاه آمدند.

پس از این اتفاق تمام حقوق‌های معوقه پرداخت شد، بازیکنان مبلغی از رقم قراردادهای خود را گرفتند و از همه مهم تر این که برهانی‌نژاد با ابقا در سمتش ثابت کرد به این راحتی‌ها کرسی مدیرعاملی را تحویل نخواهد داد. همه چیز بر وفق مراد بود و روزها به آرامی در این باشگاه کرمانی سپری می‌شد تا اینکه پس از بازی با تراکتور‌سازی خبر‌هایی از خارج باشگاه بازیکنان را وسوسه کرد تا برای رسیدن به حق و حقوق خود، با آن ها هم کاری کنند!

خیلی‌ها قضیه را جدی نگرفتند و آن را پشت گوش انداختند اما وقتی این پیغام و پسغام‌ها رنگ و بوی جدی‌تری به خودش گرفت تلنگری به بازیکنان زده شد که دارد اتفاقاتی می‌افتد و آنها می‌توانند نقش پررنگی در ثبت این اتفاق داشته باشند. یکی از نزدیکان به باشگاه مس در جریان ریز این اتفاقات قرار دارد. به گفته او از چند هفته پیش قرار بود چنین اتفاقی بیفتد و مس به بدترین شکل ممکن در کرمان تحقیر شود. «البته این از خوش‌شانسی استیل‌آذینی‌ها بود که این هفته به کرمان آمدند. شاید اگر هر تیم دیگری هم به جای آنها بود 7-6 گل به مس می‌زد.»

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: