Saturday, 18 July 2015
29 September 2023
پس از 40 روز بازداشت در 25 بهمن‌ماه،

«انتقال رامین پرچمی، بازی‌گر ایرانی به زندان اوین»

2011 March 27

خبر / رادیو کوچه

بر اساس برخی گزارش‌های منتشر شده، رامین پرچمی، بازی‌گر سینما و تلوزیون که در جریان تجمعات اعتراضی ۲۵ بهمن بازداشت شده بود، پس از گذشت بیش از ۴۰ روز از زمان بازداشت در شرایط بلاتکلیف به سر می‌برد.

به گزارش هرانا، شاهدان عینی عنوان کردند رامین پرچمی، بازی‌گر سر‌شناس، پس از بازداشت در روز ۲۵ بهمن ماه ۸۹ به زندان اوین منتقل شده است.

پیش‌تر برخی سایت‌های منسوب به دولت به بازداشت این هنرمند تحت این عنوان که «ر.پ یکی از بازیگران فیلم مسعود ده‌نمکی که در راه‌پیمایی ۲۵ بهمن شرکت کرده بود پس از تذکرات متعدد چند مسوول حاضر در صحنه مبنی بر ترک این تجمع، به مخالفت پرداخته و سپس به بازداشت‌گاه انتقال داده شد» اشاره کرده بودند.

رامین پرچمی ۳۸ ساله، در فیلم‌هایی چون ضیافت و اعتراض ساخته مسعود کیمیایی، میهمان مامان ساخته داریوش مهرجویی و سریال‌های در پناه تو، همسایه‌ها و زیر آسمان شهر ۳ ایفای نقش کرده بود.

وی هم چنین تا چندی پیش سردبیر ماه‌نامه فرهنگی هنری نقش آفرینان، به مدیر مسوولی شکوه جیرودی بود.

 

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , ,