پخش فیلم «اهانت» به تصویر آیت الله خمینی باعث اعتراضاتی شده است
در پی پخش تلویزیونی پاره کردن تصاویر آیت الله خمینی، حوزههای علمیه با تعطیل کردن کلاسهای درس، نسبت به آنچه «هتک حرمت بینانگذار جمهوری اسلامی» خوانده شده، اعتراض کردند.گزارشهایی از اعتراض طلاب شهرهای قم، مشهد، تهران، آبادان و خرمشهر، بوشهر، گیلان، زنجان، همدان و یزد منتشر شده است.
معترضان از قوه قضائیه خواستهاند با کسانی که به بنیانگذار جمهوری اسلامی توهین کردهاند؛ برخورد کند.
عباس جعفری دولت آبادی دادستان تهران نیز قول داده با «اهانت کنندگان به ساحت امام خمینی، بدون اغماض» برخورد کند.
به گفته آقای دولت آبادی، ماموران گزارشهایی در مورد متهمان و اهانت کنندگان ارایه کردهاند که این گزارشها با سرعت پیگیری و با قاطعیت رسیدگی و به دادگاه ارسال خواهد شد.
روز 16 آذر، تلویزیون جمهوری اسلامی در اقدامی بیسابقه فیلمی کوتاه را در برنامه خبری 20:30 پخش کرد که در آن، افرادی که دست آنان در فیلم دیده میشود، در محلی که، با توجه به صدای پس زمینه، ظاهرا باید در نزدیک محل برگزاری تظاهرات اعتراضی باشد، به ترتیب عکسهایی از آیت الله خامنهای، محمود احمدی نژاد و سپس تصویری از آیت الله خامنهای در کنار آیت الله خمینی، پایهگذار جمهوری اسلامی پاره میکنند.
در حالیکه رادیو و تلویزیون دولتی معمولا اخبار تظاهرات اعتراضی را به ندرت پخش می کند و گزارش مفصل اینگونه تظاهرات در سایر رسانههای داخلی نیز کمتر دیده میشود، منتقدان این اقدام، انگیزه رادیو تلویزیون از پخش چنین فیلمی را برانگیختن احساسات طرفداران آیت الله خمینی علیه معترضان به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری و ایجاد تردید نسبت به وفاداری رهبران مخالفان دولت به انقلاب و نظام جمهوری اسلامی توصیف کردهاند.
پیش از این شعاری علیه آیت الله خمینی گزارش نشده بود
پخش این تصویر، که همراه با تفاسیری در مذمت «جنبش سبز» و اتهام تلاش طرفداران آن برای براندازی، به طور گسترده در شماری از خبرگزاری ها و رسانه های طرفدار دولت انعکاس یافت، با انتقادها و ابراز تردیدهایی همراه بوده است.
میرحسین موسوی این اقدام را «مشکوک» و یک «اقدام ضد انقلابی» دانسته و گفت است «ایشان (آیت الله خمینی) به گردن همه ملتها به ویژه ملتهای مسلمان و مردم ایران حق بزرگی دارند و قطعا هیچ انسان منصف و مومنی به خود اجازه نمیدهد چنین اهانتی به عکس ایشان بکند»
به گزارش خبرگزاری کار ایران، آقای موسوی گفته که اطلاعات روشنی در باره این واقعه ندارد اما «این اقدام مشکوک است و پخش آن صحنه ضد انقلابی از سیمای جمهوری اسلامی نیز اقدام نادرستی بود»
پیش از این نیز موسسه نشر آثار آیت الله خمینی پخش تلویزیونی فیلم پاره کردن تصویر او را مورد انتقاد قرار داده و تردیدهایی را در مورد این رویداد مطرح کرده بود. این موسسه از این سازمان صدا و سیما خواسته بود که در زمینه انتشار مطالب مربوط به رهبر سابق جمهوری اسلامی دقت بیشتری نشان دهد.
در مقابل صدا وسیما طی نامهای با انتقاد از عملکرد موسسه نشر آثار آیت الله خمینی در حمایت از مخالفان دولت اعلام کرد که «پاره شدن عکس امام واقعی است»
مهدی کروبی، رهبر حزب اعتماد ملی، نیز در نامه سرگشادهای به رئیس رادیو و تلویزیون دولتی، این اقدام را تاسف آور خواند و گفت که این فیلم در کنار «تصاویر مونتاژ شدهای از دانشجویان معترض» نشان داده شد تا چنین استنباط شود که «عکسهای بنیانگذار انقلاب توسط دانشجویان پاره و مورد تعرض قرار گرفته است»
آقای کروبی هدف از پخش این فیلم را اقدامی عمدی برای بدنام کردن اعتراضات واقعی و حقیقی مردم پس از انتخابات توصیف کرد و افزود که برخی «در صدد هستند تا راه را برای جریانات افراطی که جز به قانون شکنی و سرکوب مردم نمی اندیشند، باز کنند.»
تلویزیون دولتی دانشجویان را به هتک حرمت آیت الله خمینی متهم کرده است
اگرچه معترضان به پخش این فیلم علنا نهاد یا اشخاص مشخصی را به تهیه این فیلم جهت پخش از شبکه رادیو و تلویزیون دولتی متهم نکردهاند، اما سئوالاتی را در این زمینه مطرح ساختهاند.
به گفته آنان، تظاهرات ماه های اخیر با سکوت و سپس شعارهای ملایمی در محکومیت آنچه که تقلب در انتخابات خوانده شده آغاز شد اما با گذشت زمان و به خصوص با شدت عمل ماموران امنیتی علیه تظاهرکنندگان در خیابان ها و گزارش بدرفتاری با بازداشت شدگان، این شعارها به تدریج تندتر شده و در مواردی، با شعارهای پراکنده ای علیه آیت الله خامنهای و برخی اعضای خانواده او هم همراه بوده است.
در جریان یکی از تظاهرات پراکنده اخیر، فیلمی هم از پائین کشیدن و پاره کردن پوستر آیت الله خامنهای در میان جمعتی از تظاهرکنندگان در شبکه های اینترنتی انتشار یافت اما با تاکید رهبران اصلی مخالف دولت بر رعایت قانون اساسی، تاکنون شعاری در انتقاد یا محکومیت آیت الله خمینی یا توهین به تصاویر او، که به طور گسترده در نقاط مختلف شهرها نصب است، شنیده نشده بود.
در فیلمی از این واقعه که در شبکههای اینترنتی منتشر شده، در اطراف افرادی که به پاره کردن و سوزاندن تصاویر مبادرت می کنند کس دیگری دیده نمیشود ولی در پس زمینه تصویر، شعارهای تندی علیه آیت الله خامنهای به گوش میرسد.
به گفته کسانی که نسبت به دست داشتن دانشجویان در این اقدام ابراز تردید کرده اند، برخلاف رویه مرسوم در تظاهرات اخیر، این شعارها به طور پراکنده و در میان شعارهای متفرقه دیگر داده نمیشود بلکه با وضوح، بدون وقفه و بدون شعارهای دیگر مرسوم در تظاهرات ضد دولتی به گوش میرسد به نحوی که به نظر میرسد پی در پی ضبط و برای پخش آماده شدهاند.
«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»
CharlesMah
wh0cd740693 Cialis Cost