خبر / رادیو کوچه
مخالفان مسلح دولت سوریه که خودر ا ارتش آزادیبخش سوریه (FSA) مینامند به بشار اسد، رییس جمهوری این کشور ۴۸ ساعت مهلت دادهاند تا به مفاد طرح آتشبس سازمان ملل عمل کند.
سرهنگ قاسم سعدالدین که خود را از فرماندهان این گروه از مخالفان دولت سوریه معرفی کرده است، روز چهارشنبه، 30 مه، اظهار داشت که چنانچه نیروهای دولت بشار اسد تا ظهر روز جمعه به مفاد طرح آتشبس سازمان ملل متحد عمل نکنند، مخالفان مسلح دولت دیگر خود را به رعایت مفاد این طرح ملتزم نمیدانند.
مطابق طرح کوفی عنان، نماینده سازمان ملل متحد و اتحادیه عرب در بحران سوریه، نیروهای دولتی باید ادوات سنگین خود را از مناطق مسکونی و پر جمعیت جمعآوری کنند و به آتشباران این مناطق خاتمه دهند.
سرهنگ سعدالدین که در ویدیوی اینترنتی سخن میگفت تاکید کرد که نیروهای دولتی باید تانکها و تسلیحات آتشباری خود را از شهرها و روستاها جمعآوری کنند و به سازمانهای امدادرسان فرصت دهند که برای یاری رسانی به مجروحان و مردم عادی وارد مناطق مختلف سوریه شوند.
همزمان سوزان رایس، سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد امروز نسبت به وقوع یک جنگ داخلی در سوریه و امکان گسترش آن به منطقه خاورمیانه هشدار داد.
در مقابل، بشار جعفری سفیر سوریه در سازمان ملل متحد مخالفان دولت را «مسلح و حمایت شده» از سوی دشمنان دولت آقای اسد خواند.
این در حالی است که امروز هم در پی یافت شدن 13 جسد در شرق سوریه، ژنرال رابرت مود، رییس هیت ناظران سازمان ملل متحد مجدد خواستار خویشتنداری تمامی طرفهای درگیر در این کشور شد.
از سویی دیگر در واکنش به موضعگیری کشورهای غربی، روز چهارشنبه، گنادی گاتیلوف، معاون وزارت خارجه روسیه، گفت که دولت او با هرگونه دخالت نظامی در سوریه مخالف است و اعتقاد دارد که هنوز ضرورتی وجود ندارد که شورای امنیت تدابیر جدیدی را در مورد سوریه بررسی کند.
سخنگوی وزارت خارجه چین نیز در یک نشست خبری در روز چهارشنبه، ضمن ابراز نگرانی از وقایع اخیر سوریه، مخالفت دولت خود با دخالت نظامی در سوریه را اعلام کرد.
بیشتر بخوانید:
«آمریکا همچنان مخالف گزینه نظامی در سوریه»
«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»
qibaecjxlto
YGoN5v tcdkxtoqqkzx, [url=http://mqhdrccoiqos.com/]mqhdrccoiqos[/url], [link=http://ybgnrxnzaqzk.com/]ybgnrxnzaqzk[/link], http://sjaixpfriaaj.com/