Saturday, 18 July 2015
02 December 2023
در کنار یک ساختمان اداری مربوط به شیعیان روی داد،

«بیش از ۶۰ کشته و زخمی در انفجار بغداد»

2012 June 04

خبر / رادیو کوچه

روز دوشنبه، 4 ژوئن، بر اثر انفجار یک خودروی بمب‌گذاری شده در خارج از یک ساختمان اداری متعلق به شیعیان در عراق در مرکز بغداد، تعدادی از شهروندان در این منطقه کشته و مجروح شده‌اند.

به گزارش الجزیره، در خصوص تعداد کشته‌ و زخمی‌شدگان گزارش‌های متناقضی منتشر شده اما بر اساس آخرین آمار ارایه شده از سوی مقام‌های محلی بر اثر انفجار این خودرو که شدید هم عنوان شده دست‌کم 13 تن کشته و 50 نفر زخمی شده‌اند.

در همین حال منابع بیمارستانی که مجروحان را به آن منتقل کرده تعداد زخمی‌ها را 40 تن گزارش کردند.

به گفته پلیس محلی هدف این انفجار دفتر شیعیان بوده که توسط دولت اداره می‌شده و کار آن منطقه‌یابی برای راه‌اندازی مکان‌های مذهبی بوده است. بر اثر این انفجار ساختمان اصلی دچار آسیب شده و مرکز درمانی نزدیک به آن نیز خسارت دیده است.

هرچند که گفته می‌شود میزان خشونت‌ها در عراق کاهش یافته اما هم‌چنان عملیات‌های انتحاری در مناطق و شهرهای مختلف عراق به ویژه مکان‌های شیعه‌نشین روی می‌دهد که بارها مسوولیت آن را گروه‌های شبه‌نظامی القاعده در این کشور برعهده گرفته‌اند.

از سویی دیگر تنش‌های مذهبی نیز به دلیل بحران‌های سیاسی اخیر میان نخست‌وزیر شیعه و رییس جمهوری و معاون سنی‌مذهب آن افزایش یافته است.

 بیشتر بخوانید:

«شش بمب‌گذاری در عراق و به‌جا ماندن چندین کشته و زخمی»

«ارایه استعفای رییس جمهوری عراق به اقلیم کردستان»

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , ,