کیکاووس زیاری/ همشهری آنلاین
چهرههای سرشناس دنیای ادب، هنر، سیاست و ورزش به صورت شخصیتهای اصلی تعدادی از فیلمهای سینمایی درمیآیند.
صنعت سینما تصمیم دارد در سال جدید میلادی قصه زندگی تعدادی از شخصیتهای سرشناس جهان را تبدیل به فیلم سینمایی بکند. با ساخته شدن این فیلمها تماشاگران از نزدیک با زندگی و فعالیتهای این افراد آشنا میشوند. یکی از منتقدان سینمایی میگوید:« تماشاگران این فیلمها با دیدن جنبههای مختلف زندگی این چهرههای سرشناس، میتوانند درسهای خوبی بگیرند و در زندگی خود به کار ببندند.»
اولین فرد مهمی که در سال جدید قصه زندگی او ساخته میشود، «آبراهام لینکلن»، یکی از رؤسای جمهوری قدیمی امریکاست. جالب این که قرار است به صورت همزمان دو فیلم سینمایی درباره این سیاستمدار ساخته شود. یکی از این فیلمها را استیون اسپیلبرگ کارگردانی خواهد کرد.
ژول ورن
«ژولورن»، نویسنده کلاسیک قصههای ماجراجویانه و تخیلی که کتابهایش بهانهای برای تولیدبسیاری از فیلم های سینمایی شدند، این بار خودش سوژه یک فیلم میشود. فیلمی که درباره این نویسنده ساخته میشود مربوط به دوران نوجوانی تا بزرگسالی اوست. بخش مهمی از قصه فیلم اختصاص به دورانی دارد که ورن کتابهای معروف خود همچون «بیست هزار فرسنگ زیر دریا» و «جزیره اسرارآمیز» را نوشت. گفته میشود بخش دوران بزرگ سالی ژول ورن را «تام هنکس» بازی میکند.
«لئوناردو دیکاپریو» که قبل از این نقش چند شخصیت واقعی را روی پرده سینما بازی کرده، میخواهد در دو فیلم سینمایی جدید نقشهای «تئودور روزولت»، رئیسجمهوری دوران جنگ جهانی دوم امریکا و «یان فلمینگ»، خالق قصههای جیمز باند را بازی کند. هنوز معلوم نیست وی بازی در کدام یک از آنها را زودتر شروع میکند.
این در حالی است که قرار است یک فیلم مستقل دیگر هم درباره فلمینگ ساخته شود. در این فیلم «جیمز مکآووی» نقش نویسنده کتابهای جمیز باندی را بازی خواهد کرد.
چند سال پیش درام ورزشی «علی»، قصه زندگی «محمدعلی کلی»، مشتزن مسلمان امریکایی با بازی «ویل اسمیت» ساخته شد. این فیلم در زمان نمایش با استقبال تماشاگران روبهرو شد. حالا قرار است فیلم دیگری درباره زندگی محمدعلی کلی جلوی دوربین برود. به جز دو بازیگری که باید نقش دوران کودکی و نوجوانی این مشتزن را بازی کنند، دو بازیگر بزرگ سال دیگر در نقش دوران جوانی و پیری وی ظاهر خواهند شد.
«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»