عصر روز پنجشنبه 6 اسفند 1388 خانه هنرمندان مشهد میزبان بیش از یک صد عکاس و علاقهمند به عکاسی بود که قبل از آغاز مراسم تمامی ظرفیت سالن را پر کردند، به گونهای که جمع قابل توجهی تا پایان مراسم ایستاده، یا نشسته بر کف سالن، مراسم را دنبال میکردند.
حضور عکاسانی از شهرستانهای قوچان، نیشابور، و تربتحیدریه، و همچنین اساتیدی چون «فرامرز عامل بردبار» و «دکتر نعما محمدیان روشن» در میان حضار از نقاط برجسته مراسم بود.
در این نشست، دو کارگاه عکاسی در ساعت 16:30 و 18 برگزار شد.
«کیارنگ علایی» دبیر جشنواره با اشاره به این نکته که برگزاری کارگاههایی با چنین موضوعات و رویکردی، در جشنوارههای داخلی عکاسی در ایران بیسابقه است و این برای نخستین بار است که کارگاه مدیریتی با این هدف که فاصله میان شرکتکننده و جشنواره کم تر شود، برگزار میشود، در اهمیت حضور «مسعود زندهروح کرمانی» گفت: «ما فقط دو ساعت در محضر آقای زندهروح نیستیم، آقای زندهروح را دو ساعت بعلاوه سیسال تجربه در مدیریت اجرایی عکاسی کشورمان ببینید که حالا قرار است از تجربیات انبوهشان استفاده کنیم.»
در کارگاه اول، مسعود زندهروح کرمانی، در نشستی با موضوع «چگونه عکسهایمان را برای جشنواره انتخاب کنیم» به تحلیل مسایل داوری، سلیقه و نسبیت در داوری، تفاوتهای قضاوت داور و عکاسان شرکت کنده، کیفیتهای داوری در جشنوارههای ایران، آداب شرکت در یک جشنواره، و پشت صحنههای داوری پرداخت. صراحت کلام و شجاعت زنده روح کرمانی در بیان مسایل، نشستی جذاب و استثنایی را ایجاد کرد.
در کارگاه دوم «مهدی رضوی» به مدیریت فایل دیجیتال برای ارسال به جشنواره پرداخت، کارگاه وی که با نمایش عکسهای مختلف و تفاوتهای نمایش آن عکسها در مونیتورها و فضاهای رنگی مختلف بود، و به مباحثی چون کالیبراسیون، ویژگیهای پروسس عکس، فضاهای رنگی و تفاوت آنها، و خصوصیات پروجکشن داوری برای عکاسان شرکت کننده پرداخت تا عکاسان با علم بیشتری آثارشان را به جشنواره ارایه کنند.
پس از هر دو کارگاه جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد. مسعود زندهروح کرمانی تا ساعت 21 شب در خانه هنرمندان و سپس تا ساعت 23 در هتل پارس مشهد پاسخگوی سوالات مشتاقان عکاسی بود و به بررسی عکسهای آنان پرداخت.
«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»