خبر / رادیو کوچه
حجتالاسلام حسن مولایی مدیرعامل خبرگزاری حوزه میگوید: وعدهای که دولت برای رفع فیلترینگ داده؛ ایدهآل است و کسانی که به ایشان رای دادند به گونهای رویایی، منتظر تحقق این وعده هستند درحالی که ما باید نگاه واقعبینانه به جامعه داشته باشیم. به صورت فراگیر و کلی، مصلحت نیست که اینترنت بدون فیلتر دراختیار داشته باشیم آنهم نسبت به بعضی شبکهها که آسیبزایی زیادی دارند.
خبرگزاری ایلنا روز سهشنبه هجدهم شهریور ماه ضمن اعلام این خبر گزارش داده است، حسن مولایی همچنین گفته است: هیچ دلیلی ندارد نوجوانی که هنوز خوب را از بد تشخیص نمیدهد، در مواجه با این شبکهها قرار گیرد. از جهت اجرایی باید دانست زمانی که علما و مراجع با صراحت با بحث برداشتن فیلترینگ مخالفت کنند، دولت نمیتواند در مقابلشان بایستد. اما مراجع به دنبال برخورد جدی نیستند و نمیخواهند که این ارتباط را کلاً قطع کنند بلکه معتقدند باید در چارچوب سنت و اخلاقیات جامعه پیش برویم و فیلترینگ درمورد برخی سایتها که آسیبهای جدی میزند؛ اجرا شود.
مولایی اظهار داشت: این شبکهها بهصورت طبیعی بستری فراهم میکنند که از جهت علمی و فرهنگی به علم روز دنیا نزدیکتر شویم و داد ستد اجتماعی را به صورت کمهزینهتر داشته باشیم اما در این بین یک حلقه مفقوده وجود دارد و آن اینکه شبکههای اجتماعی دچار ویروس هستند. گاه این ویروسها آنقدر زیاد و خطرناک هستند که استفاده ما از آنها را زیرسوال میبرد.
وی ادامه داد: اگر بهرهمندی و استفادههای شبکه اجتماعی را در یک کفهی ترازو قرار دهیم و مشکلات و آسیبهای آن را نیز در یک کفه؛ عدهای عقیده دارند استفادهها بیشتر و عدهای میگویند آسیبها بیشتر است. باید بین این دو پلی بزنیم و حلقه مفقودهای که به آن اشاره کردم؛ اینجاست. باید تدبیری اندیشیده شود که هم بتوانیم از فضای عمومی شبکهها بهرهمند شویم و هم آسیبهای آن خیلی به کاربر اصابت نکند.
بنابه آمار ارایه شده توسط رییس مرکز پژوهشها و مطالعات راهبردی وزارت ورزش و جوانان ایران ۶٩/٣ درصد از کسانی که در یک نظرسنجی این مرکز شرکت کردهاند گفتهاند که از فیلترشکن برای بهرهگیری از اینترنت استفاده میکنند.
«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»