Saturday, 18 July 2015
29 September 2023
قبل از سخنرانی صلاح‌الدین دمیرتاش

«انفجار در گردهمایی انتخاباتی حزب دمکراتیک خلق‌های ترکیه در دیاربکر»

2015 June 06

گزارش / رادیو کوچه

 

قبل از سخنرانی صلاح‌الدین دمیرتاش رهبر مشترک حزب دمکراتیک خلق‌ها، «HDP»، بزرگترین حزب طرفدار کردها در ترکیه، در متینگ تبلیغاتی انتخابات پارلمانی ترکیه، در شهر دیاربکر، در کمتر از ۵ دقیقه، دو انفجار به وقوع پیوست که به مجروح شدن تعدادی از شرکت‌کنندگان انجامید.

بنابه گزارش رسانه‌های خبری، اولین انفجار ساعت ١٩:۴٧ دقیقه به وقت محلی تنها کمی قبل از آغاز سخنرانی صلاح‌الدین دمیرتاش روی داد.

این انفجارها دست‌کم به کشته شدن ٢ نفر مجروح شدن بیش از ١٠٠ نفر انجامیده و درگیری میان نیروهای پلیس و شرکت‌کنندگان به وجود آمده که مسئولین حزب دمکراتیک خلق‌ها مردم را به آرامش دعوت می‌کنند.

روز گذشته نیز در ارزروم تعدادی با قمه و چاقو به متینگ انتخاباتی حزب دمکراتیک خلق‌ها حمله کردند که به مجروح شدن تعدادی از هواداران این حزب انجامید. پیش از این نیز دو انفجار در دفاتر این حزب در مرسین و آدنا به زخمی شدن تعدادی از اعضای حزب دمکراتیک خلق‌ها منجر شد.

عکس‌ها: شبکه‌های اجتمای

مطالب مرتبط

در حمله به خودرو تبلیغاتی حزب حامی کردها در ترکیه یک نفر کشته شد

گالری / انفجار در دفاتر حزب دمکراتیک خلق‌ها در ترکیه

انتقال مبارزه کردها از کوهستان‌های قندیل به کاخ‌های قدرت در آنکارا

 

1

2

3

4

5

6

7

8

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

TAGS: , , , , , , , , , 

۲ Comments


  1. mahan kurd
    1

    ریاست مشترک شورای رهبری کنفدرالیسم جوامع کردستان:
    پاسخ شهیدان را با ایجاد ترکیەای دمکراتیک و کردستانی آزاد خواهیم داد


  2. mahan kurd
    2

    صلاح الدین دمیرتاش، پس از انفجارها، در دفتر حزب در دیاربکر گفت: “هر کاری که بکنند، ما صلح و آرامش را به ارمغان می‌آوریم. از سراسر کشور با ما تماس می‌گیرند و می‌گویند ما با شما هستیم.”